Medaliony wieprzowe z sosem borowikowym

Medaliony wieprzowe z sosem borowikowym
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Medaliony wieprzowe z sosem borowikowym mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,73 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, oliwę z oliwek, borowiki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pig ' n ' Shrooms (medaliony wieprzowe z sosem grzybowym), Medaliony wieprzowe z sosem Miso-grzybowym, oraz Medaliony wieprzowe w pikantnym sosie grzybowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć grzyby i 1 1/2 szklanki wrzącej wody w misce. Przykryć i odstawić 30 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Odcedzić w durszlaku nad miską, rezerwując 1 szklankę płynu. Pieczarki drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Umieść każdy kawałek wieprzowiny między 2 arkusze folii heavy-duty, i funt do 1 / 2-calowej grubości za pomocą młotka mięsnego lub małej patelni ciężkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
PatelniaPatelnia
4
Obie strony wieprzowiny posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WieprzowinaWieprzowina
5
Rozmaryn, sól i zmiażdżony czosnek połączyć w małej misce; zacieru widelcem do pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj pastę czosnkową; smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta CzosnkowaPasta Czosnkowa
8
Dodać wieprzowinę; gotować przez 2 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
9
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj pokrojoną w kostkę cebulę na patelnię; smażyć przez 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodać posiekane grzyby i Marsala, i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
12
Dodaj zarezerwowany płyn grzybowy i bulion; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki (o 10 protokół). Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Powrót wieprzowinę na patelnię; gotować 3 minuty lub aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
BulionBulion
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Dekoruj gałązkami rozmarynu, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn