Medaliony wieprzowe z sosem Balsamiczno-Szalotkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Medalionów wieprzowych z sosem Balsamiczno-Szalotkowym. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, polędwica wieprzowa, szalotka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Medaliony wieprzowe z sosem Malinowo-balsamicznym, Łatwe medaliony wieprzowe z sosem Klonowo-balsamicznym, oraz Medaliony wieprzowe z sosem balsamicznym miodowo-musztardowym.
Instrukcje
Polędwiczki pokroić w poprzek na 8 sztuk.
Umieść każdy kawałek między arkuszami 2 heavy-duty folii; Funt każdy kawałek do 1 / 2-calowej grubości za pomocą młotka do mięsa lub małe, ciężkie patelni.
Połącz sól, tymianek, pieprz i ziele angielskie; przetrzyj obie strony wieprzowiny.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj wieprzowinę na patelnię i gotuj przez 2 minuty z każdej strony lub aż skończysz.
Wyjmij wieprzowinę z patelni; utrzymuj ciepło.
Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodaj szalotki i masło do patelni; gotować 2 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodać brązowy cukier i ocet na patelnię; gotować 30 sekund lub do roztopienia cukru, stale mieszając. SOS łyżeczkowy na wieprzowinie.