Medaliony wieprzowe z pikantnym granatem - Borówka
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Medaliony wieprzowe z pikantnym granatem-Borówka może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 23G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.0 za porcję. Mieszanka pieprzu, woda, chipotle chiles, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Medaliony z polędwicy wieprzowej i redukcja balsamiczna, Medaliony wieprzowe pieczone na patelni z tartym winem wiśniowo-Czerwonym, oraz Medaliony wieprzowe z sosem granatowo-wiśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Podczas gdy Pan nagrzewa, Funt kawałki wieprzowiny lekko piętą dłoni lub młotkiem mięsnym; posypać czosnkiem w proszku, sól, i pieprz. Schab posmarować sprayem do gotowania.
Gotować wieprzowinę 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness (nie rozgotować).
Wyjąć wieprzowinę z patelni; położyć na półmisku.
Dodaj 1/4 szklanki wody do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać koncentrat soku i chipotle chiles. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować na wolnym ogniu 3 do 4 minut lub aż lekko syropy.
Powrót wieprzowinę i soki na patelnię, obracając wieprzowinę do płaszcza.
Podawać wieprzowinę z sosem.