Medaliony Wieprzowe Nadziewane Owocami
Medaliony wieprzowe nadziewane owocami to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 66 g tłuszczu, oraz w sumie 825 kalorii. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka musztardy dijon, masło, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Medaliony wieprzowe faszerowane, Medaliony Wieprzowe, oraz Medaliony Wieprzowe Z Grzybami.
Instrukcje
Rozpuścić 1/4 szklanki soli w 1 szklance zimnej wody w średniej misce.
Dodać medaliony wieprzowe, przykryć i przechowywać w lodówce 1 do 4 godzin.
W międzyczasie rozłóż ciasto na talerzu i kuchence mikrofalowej, aż lekko wyschnie, 1 do 2 minut. Pokroić duże kawałki owoców lub orzechów, a następnie ostudzić.
Wymieszać masło, musztarda, sos Worcestershire, 1/2 łyżeczka soli, i pieprz do smaku w średniej misce.
Wymieszać w suszonych owocach i przechowywać w lodówce do firmy, o 30 protokół.
Odcedzić wieprzowinę i osuszyć. Włóż nóż do parowania do zakrzywionej strony każdego medalionu, aby utworzyć małą kieszeń na środku. Otwórz kieszeń nożem lub opuszkiem palca i włóż do środka łyżki nadzienia z ciasta owocowego. Zabezpiecz każde otwarcie wykałaczką.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Wieprzowinę doprawić pieprzem.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na dużym ogniu, następnie dodać wieprzowinę i gotować, aż złoty kolor, o 3 protokół na stronę.
Przenieść do naczynia do pieczenia i piec aż gotowane przez, o 12 protokół.
Dodać sherry, następnie powrócić do średniego ciepła, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć o około połowę.
Dodać śmietanę i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Wyjąć wykałaczki i pokroić medaliony wieprzowe na pół w poprzek.
Podawać ze szpinakiem, w razie potrzeby, i skropić sosem śmietanowym.