Medaliony Wieprzowe Nadziewane Owocami

Medaliony Wieprzowe Nadziewane Owocami
Medaliony wieprzowe nadziewane owocami to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 66 g tłuszczu, oraz w sumie 825 kalorii. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka musztardy dijon, masło, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Medaliony wieprzowe faszerowane, Medaliony Wieprzowe, oraz Medaliony Wieprzowe Z Grzybami.

Instrukcje

1
Rozpuścić 1/4 szklanki soli w 1 szklance zimnej wody w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać medaliony wieprzowe, przykryć i przechowywać w lodówce 1 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Medaliony WieprzoweMedaliony Wieprzowe
3
W międzyczasie rozłóż ciasto na talerzu i kuchence mikrofalowej, aż lekko wyschnie, 1 do 2 minut. Pokroić duże kawałki owoców lub orzechów, a następnie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
4
Wymieszać masło, musztarda, sos Worcestershire, 1/2 łyżeczka soli, i pieprz do smaku w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wymieszać w suszonych owocach i przechowywać w lodówce do firmy, o 30 protokół.
6
Odcedzić wieprzowinę i osuszyć. Włóż nóż do parowania do zakrzywionej strony każdego medalionu, aby utworzyć małą kieszeń na środku. Otwórz kieszeń nożem lub opuszkiem palca i włóż do środka łyżki nadzienia z ciasta owocowego. Zabezpiecz każde otwarcie wykałaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
7
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Wieprzowinę doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na dużym ogniu, następnie dodać wieprzowinę i gotować, aż złoty kolor, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Przenieść do naczynia do pieczenia i piec aż gotowane przez, o 12 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Wytrzyj patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Dodać sherry, następnie powrócić do średniego ciepła, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć o około połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
12
Dodać śmietanę i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
13
Wyjąć wykałaczki i pokroić medaliony wieprzowe na pół w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Medaliony WieprzoweMedaliony Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
14
Podawać ze szpinakiem, w razie potrzeby, i skropić sosem śmietanowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
15
Zdjęcia Yunhee Kim
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn