Medaliony Wieprzowe Alfredo
Medaliony wieprzowe Alfredo może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 580 kalorii, 37g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać polędwiczki wieprzowe, serek philadelphia, sos balsamiczny vinaigrette, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 35 smakoszy i kucharzy. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Medaliony Wieprzowe, Medaliony Wieprzowe Morelowe, oraz Medaliony Wieprzowe Z Parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię nieprzywierającą rozpyloną sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać mięso; gotować 2 min. z każdej strony lub aż lekko zbrązowieje po obu stronach.
Dodać serek śmietankowy, bulion, dressing, parmezan i sok z cytryny; gotować 5 do 7 min. lub dopóki ser topi się, sos zagęszcza się i mięso jest robione, stale mieszając.
Łyżka nad makaronem; wierzch z bazylią.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.