Medaliony wieprzowe Alfredo może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 30g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz podpis sos balsamiczny vinaigrette, parmezan, bazylia, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 49%. Spróbuj Medaliony Wieprzowe Alfredo, Medaliony Wieprzowe, oraz Medaliony Wieprzowe Morelowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać dużą patelnię nieprzywierającą rozpyloną sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Dodać mięso; gotować 2 min. z każdej strony lub aż lekko zbrązowieje po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Dodać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem bazylii; gotować 6 min. lub do czasu rozpuszczenia serka topionego, SOS zagęszcza się i mięso robi się, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Grubych Plastrów Ogórków Kiszonych
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Puszka Włoskich Pomidorów W Puszce, Nieodsączonych
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala