Medaillony wieprzowe w sosie wiśniowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj Medaillonów wieprzowych w sosie wiśniowym. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 244 kalorie, 25g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz grubo zmielony pieprz, skrobię kukurydzianą, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cherry Cola Pulled wieprzowina z sosem wiśniowo-musztardowym, Kotlety wieprzowe z sosem wiśniowym, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Sosem Wiśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Funt medaillons wieprzowe do 1/2-cala grubości, za pomocą dłoni.
W średniej misce połączyć bulion z kurczaka i 6 kolejnych składników; ubić na gładką masę.
Rozgrzać olej w patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę; gotować 1 1/2 protokół z każdej strony lub aż złoty kolor.
Dodaj mieszaninę bulionu; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 8 minut lub aż wieprzowina zostanie wykonana.
Przełożyć wieprzowinę na talerze. Polać wieprzowiną sosem wiśniowym i równomiernie posypać natką pietruszki.