Meatball Grinder

Meatball Grinder
Meatball Grinder może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1842 kalorie, 87g białka, oraz 124g tłuszczu każdy. Na 5,88 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ser mascarpone, bułkę tartą, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Młynek Do Mięsa Z Indyka, Szlifierka Włoska, oraz Steakhouse " Młynek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F (260 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połączyć miękką bułkę tartą, suchą bułkę tartą i mleko w dużej misce i pozostawić do moczenia, aż bułka tarta wchłonąć większość mleka, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj mieloną wołowinę, włoską kiełbasę, 1 szklankę sosu marinara, jajka, czosnek, włoskie przyprawy i płatki czerwonej papryki i wymieszaj, aż dokładnie połączysz. Uformować w 16 dużych klopsików.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Rozgrzać 1 szklankę oliwy z oliwek w dużym garnku lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Gotować klopsiki aż rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
5
Przełożyć na blachę do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku, aż nie będzie już różowy w środku, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Przynieś 1 filiżanka sosu marinara na wolnym ogniu w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Dodać gotowane klopsiki i ciepła przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
8
Ciepła 1 łyżka oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, czerwona papryka, i Serrano pieprz w gorącym oleju, aż cebula zmięknie, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Limonki, Skórka Z 1, Sok Z ObuLimonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Dodaj wino Marsala, sól, i czarny pieprz; gotować, aż wino odparuje i cebula zamienia złoty, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
10
Każdą bułkę hoagie posmarować 1/4 szklanki sera mascarpone i 1 łyżką czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Hoagie BunHoagie Bun
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
11
Umieść cztery klopsiki i łyżkę sosu marinara na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
12
Każdą kanapkę posypać 1 szklanką sera mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
13
Umieścić kanapki na blasze do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku, aż ser topi się i bułki są tosty, około 5 minut. Każdą kanapkę wymieszać z 1/4 mieszanki cebuli; każdą kanapkę udekorować 2 łyżkami bazylii i 2 łyżkami parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Składniki

591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczosnek bazylia spread (patrz przypis do przepisu link)czosnek bazylia spread (patrz przypis do przepisu link)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemiękka bułka tartamiękka bułka tarta2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesucha bułka tartasucha bułka tarta2Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża bazylia, podzielonaposiekana świeża bazylia, podzielona12 łyżeczki czosnku w proszkusos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1 łyżeczka nasion kopru włoskiego, 1/3 dłoni1 łyżeczka nasion kopru włoskiego, 1/3 dłoni4krewetki i żyłkisól i zmielony czarny pieprz do smakusól i zmielony czarny pieprz do smaku4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.słodka włoska kiełbasasłodka włoska kiełbasa12 łyżeczki czosnku w proszkuPrzyprawa włoskaPrzyprawa włoska2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprzygotowany sos marinaraprzygotowany sos marinara23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaWino MarsalaWino Marsala2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweser mascarpone, podzielonyser mascarpone, podzielony1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala12 łyżeczki czosnku w proszku1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1cebula w plasterkachcebula w plasterkach1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty parmezan, podzielonytarty parmezan, podzielony1czerwona papryka w plasterkachczerwona papryka w plasterkach1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cmCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm1Serrano pieprz w plastrachSerrano pieprz w plastrach9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweser mozzarella rozdrobniony, podzielonyser mozzarella rozdrobniony, podzielony4Bułki hoagie w stylu włoskim, podzielone wzdłużBułki hoagie w stylu włoskim, podzielone wzdłuż
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn