Meat Loaf Bolognese

Meat Loaf Bolognese
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj Meat Loaf Bolognese. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 279 kalorii, 19g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, jajko, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Więcej warzyw, mniej mięsa lato Bolognese, Sos Mięsny Bolognese, oraz Wolnowar Dwa Mięso Bolognese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić chleb w robocie kuchennym; pulsować 10 razy lub aż grube okruchy środka 3/4 szklanki. Ułóż bułkę tartą na blasze do pieczenia; piec w 350 przez 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj pancetta; smażyć przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
5
Dodaj 1/2 szklanki szalotki i marchewki; podsmażyć 8 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
MarchewMarchew
6
Dodaj pastę pomidorową; gotuj 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
7
Dodaj wino; gotować 2 minuty lub aż płyn prawie wyparuje, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Zdjąć patelnię z ognia; ostudzić 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Połączyć bułkę tartą, mieszaninę pancetta, mleko, i dalej 6 składników (przez cielęciny) w dużej misce; delikatnie wymieszać, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
MlekoMleko
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
10
Przenieść mieszaninę do patelni o wymiarach 9 x 5 cali pokrytej natryskiem do gotowania; nie pakować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
11
Piec w temperaturze 350 przez 40 minut lub aż termometr zarejestruje 16
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
12
Odstawić 10 minut; pokroić na 6 plastrów.
13
Aby przygotować sos, rozpuść masło w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
14
Dodać grzyby cremini i 2 łyżki szalotki; smażyć przez 6 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
SzalotkaSzalotka
15
Dodać mąkę i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
16
Dodaj 1 szklankę bulionu wołowego; gotuj przez 2 minuty, często mieszając. Wymieszać w pół i pół, 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu i szczyptę soli. Gotować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Bulion WołowyBulion Wołowy
SólSól
17
Podawać z mięsnym bochenkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso

Składniki

0Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)1Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki11 łyżka suszonego oregano1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana marchewkadrobno posiekana marchewka113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgedrobno posiekane pieczarki creminidrobno posiekane pieczarki cremini1łyżka czerwony ocet winnyjajko, lekko pobitejajko, lekko pobite4Batoniki toffi Heathmąka uniwersalnamąka uniwersalna28opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeChleb francuski rozdartyChleb francuski rozdarty151opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgechuda mielona wieprzowinachuda mielona wieprzowina151opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepolędwica mielonapolędwica mielona151opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1/3 opakowania bardzo szerokiego makaronu jajecznego1/3 opakowania bardzo szerokiego makaronu jajecznego22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzupół na półpół na pół1Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweMleko o obniżonej zawartości tłuszczu 2% Mleko o obniżonej zawartości tłuszczu 2%2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebeztłuszczowy, niskosodowy bulion wołowybeztłuszczowy, niskosodowy bulion wołowy57opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepancetta, posiekanapancetta, posiekana591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweowocowe czerwone winoowocowe czerwone wino1Dash5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana szalotkadrobno posiekana szalotka22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuszalotka mielonaszalotka mielona11 łyżka suszonego oreganoDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn