Meat Loaf Bolognese

Meat Loaf Bolognese
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj Meat Loaf Bolognese. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 279 kalorii, 19g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, jajko, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Więcej warzyw, mniej mięsa lato Bolognese, Sos Mięsny Bolognese, oraz Wolnowar Dwa Mięso Bolognese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić chleb w robocie kuchennym; pulsować 10 razy lub aż grube okruchy środka 3/4 szklanki. Ułóż bułkę tartą na blasze do pieczenia; piec w 350 przez 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj pancetta; smażyć przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
5
Dodaj 1/2 szklanki szalotki i marchewki; podsmażyć 8 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
MarchewMarchew
6
Dodaj pastę pomidorową; gotuj 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
7
Dodaj wino; gotować 2 minuty lub aż płyn prawie wyparuje, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Zdjąć patelnię z ognia; ostudzić 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Połączyć bułkę tartą, mieszaninę pancetta, mleko, i dalej 6 składników (przez cielęciny) w dużej misce; delikatnie wymieszać, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
MlekoMleko
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
10
Przenieść mieszaninę do patelni o wymiarach 9 x 5 cali pokrytej natryskiem do gotowania; nie pakować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
11
Piec w temperaturze 350 przez 40 minut lub aż termometr zarejestruje 16
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
12
Odstawić 10 minut; pokroić na 6 plastrów.
13
Aby przygotować sos, rozpuść masło w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
14
Dodać grzyby cremini i 2 łyżki szalotki; smażyć przez 6 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
SzalotkaSzalotka
15
Dodać mąkę i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
16
Dodaj 1 szklankę bulionu wołowego; gotuj przez 2 minuty, często mieszając. Wymieszać w pół i pół, 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu i szczyptę soli. Gotować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Bulion WołowyBulion Wołowy
SólSól
17
Podawać z mięsnym bochenkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn