Meat Lite: Umiarkowanie Mięsisty Cassoulet

Meat Lite: Umiarkowanie Mięsisty Cassoulet
Meat Lite: umiarkowanie mięsisty Cassoulet jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 228g białka, 180 g tłuszczu, oraz w sumie 2692 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 4,26 zł za porcję, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, fasola, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać liść laurowy można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Mięsiste, bezmięsne Chili, Meat Lite: kalafior Ain ' t No Wallflower, oraz Meat Lite: Resztki Empanadas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę przykryć zimną wodą o 2 cale i rozpuścić w wodzie 1 łyżkę soli kuchennej. Moczyć przez noc, a następnie odcedzić i spłukać przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KuchennaSól Kuchenna
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
2
Rozgrzej swoje Ponad do 121°. w dużym holenderskim piekarniku, połączyć fasolę, trzonek szynki lub hock, rozmaryn, gałązki tymianku, cebula pół, lekko zgniecione ząbki czosnku, liść laurowy, i 8 szklanki zimnej wody. Doprowadzić do wrzenia na płycie kuchennej, a następnie przenieść do piekarnika i gotować, aż fasola będzie miękka, około dwóch godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Podczas gdy fasola dochodzi do wrzenia, przyciąć koniec łodygi z całej główki czosnku, zalać około 2 łyżkami oliwy z oliwek, posypać solą i pieprzem, i owinąć luźno w folię aluminiową lub ramekin. Wstawić do piekarnika do pieczenia, podczas gdy fasola gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu i dodać kielbasa, i gotować, aż zacznie brązowieć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KielbasaKielbasa
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj mieloną cebulę, grzyby i mielony tymianek. Gotuj, często mieszając, aż grzyby wydadzą swój płyn i odparuje, cebula zmięknie, o 10 do 15 minut więcej. Rezerwy i przechowywać w lodówce, aż fasola zakończy gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Gdy fasola jest gotowa, Usuń i zarezerwuj szynkę lub trzon.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
7
Usunąć i wyrzucić gałązki rozmarynu i tymianku, pół cebuli, liść laurowy i ząbki czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
8
Fasolę odcedzić, odcedzić i odcedzić 1 1/2 szklanki płynu do gotowania. Zmniejsz płyn do gotowania w średnim rondlu o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
9
Wyjmij pieczoną główkę czosnku, zachowując olej, a gdy będzie wystarczająco chłodny, wyciśnij pastę czosnkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
10
Pastę czosnkową ubić do gotującego się płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
11
Jeśli kość szynki ma jakieś dobrze wyglądające mięso na nim, że chcesz dodać do naczynia, rozdrobnić go na kęs wielkości kęsów i dodać do fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość SzynkowaKość Szynkowa
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
12
Dodaj zastrzeżoną mieszankę cebuli i grzybów do fasoli i wymieszać, aby połączyć, a następnie przenieść go do 9-by-13 cala naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
13
Wlać zredukowaną ciecz do gotowania i pastę czosnkową na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
14
Posypać bułkę tartą na wierzchu, skropić zastrzeżone olej czosnkowy, i piec w piekarniku 177° 30 protokół, pieczenie ostatnich kilku minut, aby chrupiące górę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia76
Magazyn