Meat Lite: Portobello i Herbed ricotta kanapki

Meat Lite: Portobello i Herbed ricotta kanapki
Mięso Lite: Portobello i Herbed Ricotta kanapki może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 16G białka, oraz 17g tłuszczu. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz najlepszą jakość prosciutto, chleb wieloziarnisty, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Mięso Lite: kanapki Soppressata, jajko i Ricotta na herbatnikach maślanych, Mięso Lite: Portobello hamburgery z chrupiącym Prosciutto i rukola Mayo, oraz Meat Lite: Spaghetti z pieczonym kalafiorem z boczkiem bułka tarta.

Instrukcje

1
W małej misce, ubić razem ricotta, szalotka, pietruszka, Skórka z cytryny, 1/4 łyżeczka soli, i czerwone płatki pieprzu, aż dobrze połączone. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzej dużą, żeliwną patelnię na średnim ogniu przez co najmniej trzy minuty. Za pomocą pędzla lekko sfilmować grzyby olejem po obu stronach i doprawić pozostałą 1/4 łyżeczki soli. Ułóż pojedynczą warstwę plastrów grzybów na rozgrzanej patelni, pozostawiając dużo miejsca między plastrami. Gotować w stanie niezakłóconym przez 5 minut z pierwszej strony, następnie odwrócić i gotować przez dodatkowe 3 minuty z drugiej strony. W razie potrzeby zrób to w dwóch partiach.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Gdy wszystkie grzyby zostaną ugotowane, rozłóż 1/4 mieszanki ricotty na 4 plastrach tosta. Top z 1/4 plastry grzybów, 2 plastry prosciutto, a pozostałe 4 plastry tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn