Mean Mr. Mustard Steak
Wredny Pan Musztardowy stek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 556 kalorii, 47g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na $5.75 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ziarnistą musztardę, przyprawy do grilla, steki z rib-eye i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do valentin day. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Spróbuj Stek Z Szynki Klonowej Musztardowej, Grillowany stek z szynki w sosie musztardowym, oraz Stek Z Musztardowym Sosem Ziołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ocena po obu stronach każdego steku poprzez ukośne plastry. Doprawić przyprawami do grilla.
Posmaruj każdą stronę steku musztardą, a następnie naciśnij 1/2 czerwonej cebuli do musztardy z jednej strony steku.
Roztopić masło na dużej patelni na dużym ogniu.
Umieść steki cebuli stronie w dół na patelni. Pozostałe cebule wcisnąć równomiernie do musztardy na górnej stronie każdego steka. Gotować steki, aż zaczną się jędrne, i są rumiane na zewnątrz i czerwony w centrum, 4 do 5 minut na stronie. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytać 125 stopni F (52 stopni C).
Wyjmij steki z patelni i pozwól im odpocząć przez 5 minut przed podaniem.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Merlot Dyrektora. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Merlot dyrektora]()
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.