Mean Chef ' s Grillowana miecznik z sosem Barbecue
Mean Chef ' s Grillowana miecznik z sosem Barbecue jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 76 porcjami. Jedna porcja zawiera 28 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, catsup, sos pieprzowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Paper Chef # 31-Ciepła Sałatka Z Miecznika, Grillowana Miecznik Z Pikantnym Sosem Tropikalnym, oraz Grillowana Miecznik Z Sosem Kokosowym Curry.
Instrukcje
1
Umieść rybę w jednej warstwie w płytkim naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Połączyć 1/2 Puchar catsup, sok z cytryny, olej, Worcestershire i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
3
Polać rybę sosem.Przykryć i przechowywać w lodówce około 1 godziny, obracając rybę raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Usuń ryby, rezerwując SOS.Połowę sosu używaj do szczotkowania ryb podczas grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Połącz pozostałą połowę sosu z pozostałymi kotletami, cebulą, wodą, cukrem, sosem paprykowym i liściem laurowym.Dusić około 20 minut, aby zmiksować smaki i zagęścić.W międzyczasie umieść rybę na dobrze nasmarowanych, zawiasowych kratkach z drutu.(W przypadku grillowania ryby na standardowym grillu, przed gotowaniem posmaruj rybę olejem.) Gotować około 5 cali z umiarkowanie gorących węgli 8 protokół.Baste z sosem reserved.Obrócić i gotować 7 do 8 minut dłużej, lub aż ryby płatki łatwo testowane z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Słonina Wieprzowa
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
6
Szczotkuj ryby z większą ilością sosu w razie potrzeby podczas cooking.To podawać, łyżką gorącego sosu barbecue nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.