Mcdevitt ' s Miso-Marinated Sea Bass może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 628 kalorii, 42g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 6,6 USD za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól i pieprz, kurkumę, ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Miso - marynowany okoń morski, Miso Sea Bass, oraz Miso-glazed Sea Bass dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Za pomocą ostrego noża przyciąć łodygi karczocha.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
2
Odciąć górną trzecią każdego karczocha i zdjąć zewnętrzne liście. Przyciąć karczoch DNA, odcinając wszelkie twardej zielonej skóry. Potrzyj karczochy cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
W rondlu zagotuj wodę, wino, imbir, curry i kurkumę; Duś na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurkuma
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
Dodać karczoch DNA i dusić do miękkości, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy
5
Przełożyć na talerz do ostygnięcia. Zeskrobać włochate Dławiki i pokroić karczochy w 1/2-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
6
Powrót bulion do wrzenia, dodać soję i gotować, aż tylko miękkie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soja
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
7
Odcedzić i przelać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Dodaj szalotki, cebula, pomidor i karczochy; przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Cały Imbir, Rozgnieciony
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Połącz wszystkie składniki w małej misce i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Obrać i drobno zetrzeć imbir i umieścić go w małym sitku ustawionym na misce. Naciśnij imbir, aby wyodrębnić jak najwięcej soku, jak to możliwe; powinieneś mieć 2 łyżki stołowe. W naczyniu do pieczenia ubić sok imbirowy z sake, mirinem, sosem sojowym i miso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Imbirowy
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Miso
Japoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
11
Dodaj filety z okonia morskiego i obróć się do płaszcza. Przechowywać w lodówce do 2 godzin, obracając filety raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Morszczuka
12
Rozgrzej piekarnik do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
13
Okoń morski osuszyć papierowymi ręcznikami i doprawić solą i pieprzem. W patelni żaroodpornej podgrzać olej, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Seabass
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
14
Dodaj okonia morskiego, strona skóry w dół, i gotować na dużym ogniu, aż dobrze rumiane, o 2 protokół. Przekręcić filety, przenieść do piekarnika i piec przez około 5 minut, lub aż po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seabass
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
15
Wymieszać sok z limonki i doprawić solą i pieprzem. Łyżka smaków na 4 talerze. Ułóż okonia morskiego na wierzchu i dodaj odrobinę majonezu imbirowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Seabass
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.