Mcdevitt ' s Miso-Marinated Sea Bass

Mcdevitt ' s Miso-Marinated Sea Bass
Mcdevitt ' s Miso-Marinated Sea Bass może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 628 kalorii, 42g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 6,6 USD za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól i pieprz, kurkumę, ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Miso - marynowany okoń morski, Miso Sea Bass, oraz Miso-glazed Sea Bass dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Za pomocą ostrego noża przyciąć łodygi karczocha.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Odciąć górną trzecią każdego karczocha i zdjąć zewnętrzne liście. Przyciąć karczoch DNA, odcinając wszelkie twardej zielonej skóry. Potrzyj karczochy cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochyKarczochy
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
W rondlu zagotuj wodę, wino, imbir, curry i kurkumę; Duś na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KurkumaKurkuma
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodać karczoch DNA i dusić do miękkości, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochyKarczochy
5
Przełożyć na talerz do ostygnięcia. Zeskrobać włochate Dławiki i pokroić karczochy w 1/2-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
6
Powrót bulion do wrzenia, dodać soję i gotować, aż tylko miękkie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SojaSoja
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
7
Odcedzić i przelać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Dodaj szalotki, cebula, pomidor i karczochy; przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
9
Połącz wszystkie składniki w małej misce i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Obrać i drobno zetrzeć imbir i umieścić go w małym sitku ustawionym na misce. Naciśnij imbir, aby wyodrębnić jak najwięcej soku, jak to możliwe; powinieneś mieć 2 łyżki stołowe. W naczyniu do pieczenia ubić sok imbirowy z sake, mirinem, sosem sojowym i miso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok ImbirowySok Imbirowy
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
MisoMiso
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Dodaj filety z okonia morskiego i obróć się do płaszcza. Przechowywać w lodówce do 2 godzin, obracając filety raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z MorszczukaFilety Z Morszczuka
12
Rozgrzej piekarnik do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
13
Okoń morski osuszyć papierowymi ręcznikami i doprawić solą i pieprzem. W patelni żaroodpornej podgrzać olej, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
SeabassSeabass
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
14
Dodaj okonia morskiego, strona skóry w dół, i gotować na dużym ogniu, aż dobrze rumiane, o 2 protokół. Przekręcić filety, przenieść do piekarnika i piec przez około 5 minut, lub aż po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
SeabassSeabass
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
15
Wymieszać sok z limonki i doprawić solą i pieprzem. Łyżka smaków na 4 talerze. Ułóż okonia morskiego na wierzchu i dodaj odrobinę majonezu imbirowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
SeabassSeabass
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
16
Posypać szczypiorkiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)

Składniki

41 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejkarczochykarczochy2Spód: okruszki z herbatników grahamszczypiorek mielonyszczypiorek mielony1porcja startego parmezanuBiała cebula, pokrojona w kostkęBiała cebula, pokrojona w kostkę2warzywo (np. szpinak)Musztarda DijonMusztarda Dijon14-calowy kawałek świeżego imbiru4-calowy kawałek świeżego imbiru1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomielony świeży imbirmielony świeży imbir1ząbek czosnku, mielonyząbek czosnku, mielony2ćwiartki świeżego imbirućwiartki świeżego imbiru0warzywo (np. szpinak)ostry sos, najlepiej Srirachaostry sos, najlepiej Sriracha1cytryna, połówkacytryna, połówka1porcja startego parmezanuświeży sok z limonkiświeży sok z limonki2Spód: okruszki z herbatników grahamświeży sok z limonkiświeży sok z limonki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych2Spód: okruszki z herbatników grahamżółta pasta miso (patrz uwaga)żółta pasta miso (patrz uwaga)2Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1pomidor śliwkowy, drobno posiekanypomidor śliwkowy, drobno posiekany1smallscebula czerwona, drobno posiekanacebula czerwona, drobno posiekana2warzywo (np. szpinak)1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1 1/2 szklanki sosu śliwkowego2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejapoński sos sezamowyjapoński sos sezamowy1szczyptaSzczypta soli i świeżo zmielonego pieprzuSzczypta soli i świeżo zmielonego pieprzu4trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz2szalotki, cienko pokrojoneszalotki, cienko pokrojone680papryka habanerofilety z okonia morskiego o grubości około 1 calafilety z okonia morskiego o grubości około 1 cala2Spód: okruszki z herbatników grahampieczeń z polędwicy wieprzowej, przyciętapieczeń z polędwicy wieprzowej, przycięta1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 funta świeżej lub mrożonej soi, łuskanej, patrz uwaga1/2 funta świeżej lub mrożonej soi, łuskanej, patrz uwaga1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokurkumakurkuma9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn