Mcdevitt ' s Miso-Marinated Sea Bass

Mcdevitt ' s Miso-Marinated Sea Bass
Mcdevitt ' s Miso-Marinated Sea Bass może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 628 kalorii, 42g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 6,6 USD za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól i pieprz, kurkumę, ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Miso - marynowany okoń morski, Miso Sea Bass, oraz Miso-glazed Sea Bass dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Za pomocą ostrego noża przyciąć łodygi karczocha.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Odciąć górną trzecią każdego karczocha i zdjąć zewnętrzne liście. Przyciąć karczoch DNA, odcinając wszelkie twardej zielonej skóry. Potrzyj karczochy cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochyKarczochy
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
W rondlu zagotuj wodę, wino, imbir, curry i kurkumę; Duś na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KurkumaKurkuma
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Dodać karczoch DNA i dusić do miękkości, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochyKarczochy
5
Przełożyć na talerz do ostygnięcia. Zeskrobać włochate Dławiki i pokroić karczochy w 1/2-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
6
Powrót bulion do wrzenia, dodać soję i gotować, aż tylko miękkie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SojaSoja
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
7
Odcedzić i przelać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Dodaj szalotki, cebula, pomidor i karczochy; przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
9
Połącz wszystkie składniki w małej misce i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Obrać i drobno zetrzeć imbir i umieścić go w małym sitku ustawionym na misce. Naciśnij imbir, aby wyodrębnić jak najwięcej soku, jak to możliwe; powinieneś mieć 2 łyżki stołowe. W naczyniu do pieczenia ubić sok imbirowy z sake, mirinem, sosem sojowym i miso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok ImbirowySok Imbirowy
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
MisoMiso
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Dodaj filety z okonia morskiego i obróć się do płaszcza. Przechowywać w lodówce do 2 godzin, obracając filety raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z MorszczukaFilety Z Morszczuka
12
Rozgrzej piekarnik do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
Okoń morski osuszyć papierowymi ręcznikami i doprawić solą i pieprzem. W patelni żaroodpornej podgrzać olej, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
SeabassSeabass
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
14
Dodaj okonia morskiego, strona skóry w dół, i gotować na dużym ogniu, aż dobrze rumiane, o 2 protokół. Przekręcić filety, przenieść do piekarnika i piec przez około 5 minut, lub aż po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
SeabassSeabass
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
15
Wymieszać sok z limonki i doprawić solą i pieprzem. Łyżka smaków na 4 talerze. Ułóż okonia morskiego na wierzchu i dodaj odrobinę majonezu imbirowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
SeabassSeabass
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
16
Posypać szczypiorkiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)

Składniki

41 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejkarczochykarczochy22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuszczypiorek mielonyszczypiorek mielony11 łyżka suszonego oreganoBiała cebula, pokrojona w kostkęBiała cebula, pokrojona w kostkę2Batoniki toffi HeathMusztarda DijonMusztarda Dijon14-calowy kawałek świeżego imbiru4-calowy kawałek świeżego imbiru1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomielony świeży imbirmielony świeży imbir1ząbek czosnku, mielonyząbek czosnku, mielony2ćwiartki świeżego imbirućwiartki świeżego imbiru0Batoniki toffi Heathostry sos, najlepiej Srirachaostry sos, najlepiej Sriracha1cytryna, połówkacytryna, połówka11 łyżka suszonego oreganoświeży sok z limonkiświeży sok z limonki22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuświeży sok z limonkiświeży sok z limonki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzużółta pasta miso (patrz uwaga)żółta pasta miso (patrz uwaga)22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1pomidor śliwkowy, drobno posiekanypomidor śliwkowy, drobno posiekany1smallscebula czerwona, drobno posiekanacebula czerwona, drobno posiekana2Batoniki toffi Heath1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1 1/2 szklanki sosu śliwkowego2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejapoński sos sezamowyjapoński sos sezamowy1szczyptaSzczypta soli i świeżo zmielonego pieprzuSzczypta soli i świeżo zmielonego pieprzu4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz2szalotki, cienko pokrojoneszalotki, cienko pokrojone680opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgefilety z okonia morskiego o grubości około 1 calafilety z okonia morskiego o grubości około 1 cala22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 funta świeżej lub mrożonej soi, łuskanej, patrz uwaga1/2 funta świeżej lub mrożonej soi, łuskanej, patrz uwaga1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokurkumakurkuma9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn