Maślany Chleb Makowy

Maślany Chleb Makowy
Maślany chleb makowy to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 36 porcjami. Za 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 47 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home wymaga kokosa, maku, ekstraktu wanillanowego i oleju roślinnego. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Batoniki muesli z makiem migdałowym do żucia (odmiana maku cytrynowego), Chudy chleb z makiem cytrynowym Minny (chleb z pętlą owocową), oraz Chleb Makowy.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze osiem składników. Pokonaj na średniej prędkości przez 2 minuty. Dodaj kokos i orzechy pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wlać do dwóch natłuszczonych 9 cali. x 5-w. Patelnie bochenkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
Piec w temperaturze 350° przez 35-45 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn