Maślanka Z Orzechów Laskowych
Need a gluten free, FODMAP friendly, and vegetarian hor d ' oeuvre? Maślany krem z orzechów laskowych może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 30 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 0g białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz plus 2 łyżki masła, pastę orzechowo-pralinową, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Babeczki z orzechami laskowymi Brownie z kremem z orzechów laskowych, Egg Nog-babeczki orzechowe z lukrem Nutella Buttercream, oraz Ciasto Mocha z lukrem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze lub robocie kuchennym pulsuj cukier aż do sproszkowania.
Przenieść cukier do średniej miski żaroodpornej i ubić białka i sól. Ustaw miskę na rondlu z gotującą się wodą i delikatnie ubijaj, aż cukier całkowicie się rozpuści, 5 minut.
Przenieść ciepłą mieszaninę białka jaja do miski stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w trzepaczkę.
Dodaj wanilię i beat na średniej prędkości, aż sztywne i błyszczące, o 8 protokół. Ubij masło kilka kawałków na raz, upewniając się, że jest w pełni włączone przed dodaniem więcej. Krem maślany powinien być lekki i puszysty; jeśli w dowolnym momencie okaże się ciekły, przenieś miskę do zamrażarki na 5 do 10 minut, a następnie wróć do miksera i kontynuuj.
Beat w Orzechowo-pralinki pasty, aż w pełni włączone, skrobanie w dół boku i na dole miski.
Wyjmij miskę z miksera i ubijaj drewnianą łyżką, aby usunąć pęcherzyki powietrza.