Maślanka Panna Cotta z owocami tropikalnymi

Maślanka Panna Cotta z owocami tropikalnymi
Maślanka Panna Cotta z tropikalnymi owocami może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz cukier, kostki owoców tropikalnych, maślanka o obniżonej zawartości tłuszczu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kokosowa Panna Cotta z tropikalnymi owocami, Maślanka Panna Cotta, oraz Maślanka Panna Cotta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać 2 łyżki wody do małej filiżanki kremu; posypać żelatyną bez smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna Bez Smakużelatyna Bez Smaku
BudyńBudyń
WodaWoda
2
Odstawić, aż żelatyna zmięknie, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
3
Śmietanę do ubijania połączyć z cukrem w dużym rondlu. Mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści i mieszanina będzie gorąca, ale nie wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Wyjąć z ognia; dodać mieszaninę żelatyny i mieszać, aż żelatyna całkowicie się rozpuści i mieszanina będzie gładka. Chłodna mieszanina do temperatury pokojowej, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
5
Wymieszaj maślankę i ekstrakt waniliowy w mieszankę śmietankową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
KremKrem
6
Wlać mieszaninę przez drobny sitko do 4-filiżanki miarki. Podzielić mieszaninę między sześć 3/4-cup budyń kubki lub ramekins. Przechowywać w lodówce, aż panna cotta jest ustawiona, co najmniej 6 godzin i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
SitoSito
7
Uruchom cienki ostry nóż wokół boków każdej panna cotta poluzować. Jeden na raz, umieścić dno każdego kubka kremu w 1 cal gorącej wody 30 do 45 sekund; natychmiast odwrócić kubek kremu na talerzu. Obiema rękami mocno chwyć kubek kremu i talerz razem, delikatnie potrząsając i pozwalając panna cotta osiąść na talerzu. Łyżka mieszanki owoców wokół każdej panna cotta i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
OwoceOwoce
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn