Maślanka Panna Cotta z miętową sałatką cytrusową
Maślanka Panna Cotta z miętową sałatką cytrusową to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 3G białka, oraz 23G tłuszczu. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką cukier, miętę, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 29%. Spróbuj Maślanka Panna Cotta, Maślanka Panna Cotta, oraz Maślanka Panna Cotta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać 1/4 szklanki zimnej wody do miski; posypać żelatyną na wierzchu.
Odstawić na 10 minut. Na patelni na średnim ogniu wymieszaj śmietanę i cukier. Gotować tylko do momentu, aż mieszanina zacznie bąbelkować.
Dodać żelatynę; mieszać do rozpuszczenia. Wymieszać z maślanką i sokiem z cytryny. Podziel krem na 6 6-oz. okulary. Przykryć folią; schłodzić przez co najmniej 8 godzin.
Odciąć górę i dół grejpfruta. Odetnij skórkę i biały rdzeń. Pracując nad misą, przeciąć między membranami, aby wyodrębnić segmenty. Powtórz z pomarańczami.
Odstawić 10 minut; spuścić. Odkryć panna cotta, top z sałatką cytrusową; podawać.