Maślanka-Morela-Sorbet Kukurydziany

Maślanka-Morela-Sorbet Kukurydziany
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 123 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 60 centów za porcję. Jeśli masz połówki moreli w ciężkim syropie, ziarna kukurydzy, maślankę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sorbet Morelowy, Maślanka Żurawinowa Sorbet, oraz Grejpfrut-Maślanka Sorbet dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść pierwsze 5 składników w blenderze lub robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Połączyć mieszankę kukurydzy i maślanki w dużej misce; przykryć i schłodzić 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać mieszaninę do zamrażarki w zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżka lodów do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić 1 godzinę lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn