Maślanka Kukurydziana Wilgotna
Wilgotna Maślanka kukurydziana wymaga około 32 minuty od początku do końca. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 19 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów Południowej żywności. Mieszanka self-rising mieszanka mąki kukurydzianej, beztłuszczowa maślanka, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Moist Tex-Mex Cornbread, Chleb Kukurydziany (Słodki I Wilgotny), oraz TJ ' s Moist Mexican Cornbread.
Instrukcje
Płaszcz 9-calowa Patelnia żeliwna z natryskiem do gotowania.
Umieść patelnię w piekarniku 400.
Połączyć mieszankę mąki kukurydzianej i cebuli; dobrze wymieszać.
Połączyć maślankę i pozostałe 3 składniki; dodać do suchych składników, mieszając tylko do zwilżenia.
Wyjąć patelnię z piekarnika; wlać ciasto na patelnię.
Piec w 400 przez 25 minut lub do złotego koloru.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 22 dolarów za butelkę.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
Pomimo wciąż młodzieńczej świeżości, wykazuje delikatną, owocową charakterystykę Rieslinga i ukrytą nutę minerału z niebiesko-szarej Dewońskiej gleby łupkowej.Podawać to orzeźwiające wino lekko schłodzone! Jako aperitif, a zwłaszcza gdy jest bardziej dojrzały, w połączeniu z owocami morza lub drobiem.