Maślane kasztany w folii dana Romana

Maślane kasztany w folii dana Romana
Maślane kasztany w folii dana Romana to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, rozmaryn, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pizza po Rzymsku z pieczonymi pomidorkami Cherry, Pieczone Kasztany Glazurowane, oraz Pieczona Kabaczek z kasztanami i granatem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść duży arkusz folii na obramowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Podkładki, płaska strona w dół, na powierzchni roboczej.Używając noża użytkowego lub ostrego noża do parkowania, ostrożnie przeciąć skorupę po stronie każdego kasztana, aby zdobyć anX. Moczyć w misce z gorącą wodą przez 1 minutę (pomaga im to parować podczas pieczenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Odsączyć kasztany i osuszyć; umieścić w misce amedium.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj rozmaryn, masło, 2 łyżki herbatysalt i gałkę muszkatołową. Doprawić pieprzem i dokładnie obtrzeć. Ułóż kasztany w jednej warstwie w środku folii (kilka mightover) i zbierz krawędzie folii wokół orzechów, pozostawiając duży otwór na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Piecz, aż skórka zacznie się zwijaći kasztany są gotowane przez, 30-45minut, w zależności od wielkości i wieku orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
OrzechyOrzechy
7
Przenieść kasztany na talerz, za pomocą aspatula zeskrobać w dowolnym maśle i przyprawy z nimi, i wrzucić do herbu. Doprawićwięcej soli, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
MasłoMasło
SólSól
8
Podawać na gorąco lub na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn