Maślane ciasteczka i sos Kiełbasowy

Maślane ciasteczka i sos Kiełbasowy
Maślanka herbatniki i sos kiełbasa może być tylko sos szukasz. Ten przepis służy 12. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 12g białka, oraz 20 g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 2943 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę uniwersalną, cebulę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Herbatniki maślane z sosem Kiełbasowym, Herbatniki maślane z sosem Kiełbasowym, oraz Herbatniki maślane z sosem z kiełbasy wiejskiej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Herbatniki Maślane
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub łagodny Według Własnego Smaku)(lub łagodny Według Własnego Smaku)
1
Łyżka mąki do miarki, i wyrównać go z tyłu noża. Jeśli zgarniesz mąkę, zapakuje się do miarki, dając za dużo mąki,
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Zamiast 4 łyżki masła i skracania, możesz użyć 8 łyżek skracania lub masła lub dowolnej kombinacji do 8 łyżek.1 Rozgrzej piekarnik do 450 F. przygotuj mąkę do ukształtowania ciasta i przygotuj blachę do pieczenia (wyłożoną arkuszami Silpatu, jeśli je masz).2
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Mąkę, cukier i sól ubić w średniej wielkości misce. Za pomocą widelca lub blendera do ciast pokroić w skracanie i masło. Pracuj szybko, nie chcesz, aby tłuszcze się topiły-kluczem do puszystych ciastek jest minimalna obsługa. Mieszanina powinna być krucha.3 zrobić studnię w mieszaninie mąki, i wlać maślankę. Mieszamy łyżką i mieszamy, aż płyn się wchłonie i ciasto odpadnie z boków miski-dodajemy 1-2 łyżki więcej maślanki, jeśli ciasto jest suche. Nie mieszaj; ciasto będzie lepkie, ani mokre, ani suche.4 lekko posmarowanymi mąką rękami, ciasto obrócić na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i delikatnie złożyć na siebie 2 lub 3 razy. Kształt W 3/4 " gruby okrągły. Jeśli używasz wałka do ciasta, pamiętaj, aby najpierw go zmoczyć, aby ciasto nie przyklejało się do kołka.5 używając 2-calowego noża do ciastek, Wytnij ciastka naciskając prosto w dół (unikaj pokusy skręcenia noża, ponieważ skręcanie zapobiega wzrostowi ciastek). Zanurz nóż w mące między sadzonkami, aby ciasto nie przywierało do noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Umieścić herbatniki na blasze do pieczenia tak, że po prostu dotknąć (na chrupiące boki, pozostawić przestrzeń pomiędzy). Przekształcić złom ciasta i kontynuować cięcie. Pamiętaj, aby obchodzić się z ciastem jak najmniej.6
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1
Blaty herbatników posmarować roztopionym masłem.Sos z kiełbasy1 rozgrzej 4-ćwiartkowy rondel na średnim ogniu (włóż kilka kropli wody do patelni - gdy odparują, wiesz, że patelnia jest gotowa). Pokruszyć kiełbasę na patelni i niech brązowieje na minutę lub dwie, a następnie wyłączyć na średnim ogniu. Kontynuuj gotowanie, rozbijając kiełbasę na mniejsze kawałki, aż nie pozostanie różowy. Mieszać w cebuli i gotować, aż będą przezroczyste.2
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Kiełbasę wyjąć szpatułką lub łyżką szczelinową, pozostawiając kapiące na patelni. Jeśli pozostało mniej niż 3 łyżki kapieli, dodaj tyle masła (lub tłuszczu z boczku), aby było równe około 3 łyżki kapieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać gotowaną kiełbasę z powrotem na patelnię na średnim ogniu i posypać mąką kiełbasę. Wymieszaj mąkę i gotuj przez około 6-8 minut, aż mieszanina zacznie bulgotać i zmieni kolor na złoty.3 Wymieszaj przyprawę do drobiu, gałkę muszkatołową, sos Worcestershire, sos Tabasco i sól-gotuj przez 1 minutę, aby pogłębić smaki. Powoli dodawać mleko i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje (około 15 minut). Cierpliwości, będzie gęstnieć!
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
Sos TabascoSos Tabasco
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn