Maślane Ciasta Migdałowe

Maślane Ciasta Migdałowe
Maślane ciasta migdałowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.03 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 326 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, kompot truskawkowy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Maślana Fasolka Migdałowa, Maślane Ciasto Migdałowo-Gruszkowe, oraz Babeczki migdałowe z malinową glazurą, Szwajcarską bezą i układanymi ciastkami migdałowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Obficie posmarować 12-filiżankową patelnię mini-muffin (rozmiar 1/4 filiżanki). W średnim rondlu, gotować masło na małym ogniu, aż pachnące i rumiane, o 8 protokół; ostudzić całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Rozłóż migdały na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku przez około 5 minut, lub do jasnobrązowego; przenieść na talerz i ostudzić całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
W mini-procesorze drobno zmielić migdały; uważnie obserwować, aby nie tworzyły pasty. Przełóż zmielone migdały przez grube sito, aby usunąć duże kawałki i puch je. Migdały odstawić na sito, dodać cukier, mąkę i 1/4 łyżeczki soli i przesiać do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Miękkie Masło Do Wysmarowania ForemekMiękkie Masło Do Wysmarowania Foremek
( 23)( 23)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
W innej dużej misce ze stali nierdzewnej ubij białka ze szczyptą soli, aż będą bardzo miękkie. Wymieszać masło i ekstrakt migdałowy do mieszaniny migdałów, a następnie złożyć w białka, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
( 23)( 23)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Łyżka ciasta do kubków muffinek, napełniając każdą dwie trzecie drogi; posypać orzeszkami pinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
7
Piec przez 8 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 400 i piecz przez 8 minut dłużej lub do momentu, gdy centra ciastek wzrosną, tworząc punkty i sprężyny po dotknięciu. Uruchom mały nóż wokół ciasta i wyjmij je z patelni, gdy jeszcze gorące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Ostudzić całkowicie na stojaku.
9
Podawać z kompot truskawkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
KompotKompot
10
Make Ahead: ciasta mogą być przechowywane w hermetycznym pojemniku do 1 dnia.
11
Podawać Z: Kompot Truskawkowy
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
KompotKompot
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn