Maślana Zapiekana Skorupka
Maślana zapiekana skorupka jest Wegetariańskie crust. Ten przepis służy 8 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka mąki, woda z lodem, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczony kurczak w skorupce ciasta, Szarlotka Pieczone Pączki, oraz Świeże owoce w pieczonej skorupce tortilli.
Instrukcje
W robocie kuchennym, połączyć mąkę i sól i pulse do mieszania.
Dodać kawałki masła i pulsować tylko do momentu, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Dodaj wodę z lodem i pulsuj, aż ciasto zacznie się łączyć. Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i wkleić w 6-calowy dysk. Owinąć dysk w plastiku i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut lub na noc.
Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj ciasto do 11-calowej rundy. Dopasuj ciasto do 9-calowej szklanej płytki ciasta i przyciąć zwis do 1 cala. Wchodzisz na zwis i zacisnąć krawędzie. Nakłuj dno w kilku miejscach widelcem. Przechowywać w lodówce do firmy, o 10 protokół.
Linia pie powłoki z arkusza folii, która rozciąga się 2 cale poza płytkę pie. Napełnij skorupę ciężarami ciasta lub suszoną fasolą.
Piec przez 30 minut, lub aż krawędzie będą lekko złote.
Wyjąć folię i masy i piec skorupę przez około 10 minut dłużej, lub aż złoty i gotowane przez.
Ostudzić na stojaku z drutu.