Małże z Pernod i śmietaną

Małże z Pernod i śmietaną
Małże z Pernod i śmietaną może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.15 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 631 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jeśli masz paprykę, małże, pory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Spróbuj Małże z Pernod i śmietaną, Pernod-marynowane małże Nowozelandzkie z olejem z Trybuli, oraz Gotowane Ostrygi W Kremie Pernod dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pokrojone pory, wytrawne białe wino i czerwoną paprykę w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Wytrawne Białe WinoWytrawne Białe Wino
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj małże. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Przykryć garnek i gotować, aż małże otwarte, o 5 protokół. Za pomocą szczypiec przenieś małże do średniej miski (wyrzuć wszystkie małże, które się nie otwierają).
Składniki, których będziesz potrzebować
MałżeMałże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
GarnekGarnek
3
Dodać śmietanę do ubijania i Pernod do garnka; gotować, aż płyn jest lekko zmniejszona, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
PernodPernod
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Wymieszać z posiekaną natką pietruszki. Powrót małże i wszelkie zgromadzone soki do garnka. Gotować na wolnym ogniu, aż małże zostaną rozgrzane, około 1 minuty; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MałżeMałże
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Małże podawać z bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MałżeMałże
BulionBulion

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia47
Magazyn