Małże Marinara
Małże Marinaran jest bezmleczne i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.52 za porcję. Jedna porcja zawiera 620 kalorii, 41g białka, oraz 25 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz dekorację: bazylia, spróbuj zbudować posiłek, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest znakomite. Spróbuj Małże Marinara, Małże Marinara, oraz Małże Marinara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szoruj małże dokładnie szczotką do szorowania, usuwając brody. Wyrzucić otwarte pociski.Podsmaż czosnek w gorącym oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 1 do 2 minut.
Dodaj pomidory, posiekaną bazylią i następne 2 składniki; gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 minut.
Dodać małże i szpinak; gotować, pod przykryciem, 5 minut lub aż wszystkie małże się otworzą.
Podawać z włoskim chlebem.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 139 dolarów za butelkę.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay z 2011 roku zawsze przypomina hipotetyczną mieszankę vintage Sonoma Coast z białym burgundem. Ten 2011 Lauren jest naturalnie czysty z zielonymi odcieniami chlorofilu na krawędzi. Aromaty są klasyczne z niuansami cytrynowo-mineralnymi, suszoną gruszką, a nawet nutami przypominającymi zieloną herbatę. Wyraźne aromaty owoców i minerałów dają organiczne poczucie miejsca. Bukiet jest wielopłaszczyznowy z nutami jabłkowych wypieków i mokrych kamieni. W ustach wyczuwalna jest gliceryna, po której następuje struktura kwasowa występująca tylko u Lauren.Wino ma lekką mglistą klarowność, co pokazuje zaangażowanie Auberta w minimalizację interwencyjnej produkcji wina.