Małże i małże z skwierczącym brązowym masłem i kaparami

Małże i małże z skwierczącym brązowym masłem i kaparami wymaga około 27 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 1058 kalorii. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oliwę z oliwek, małże, kapary i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sos czosnkowo-maślany do ostryg, małży i Małży, Turbot z brązowym masłem i kaparami, oraz Podeszwa z brązowym masłem, burakami i kaparami.
Instrukcje
Dobrze umyć małże. Umyć małże, upewniając się, aby usunąć i wyrzucić brody.
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w każdej z 2 dużych żeliwnych patelni na dużym ogniu.
Dodać małże i połowę tymianku do 1 patelni; dodać małże i połowę tymianku do drugiej patelni; gotować przez 1 minutę. Masło i kapary podzielić między 2 patelnie. Kontynuuj gotowanie małży i małży przez 2 do 3 minut lub do momentu otwarcia.
Aby służyć, umieścić małże małże i masło, w którym gotowane w rozgrzanej misce i posypać fleur de sel.
Podawać z pieczywem na boku, namoczyć masło na dnie miski.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.