Małe tarty z dżemem

Małe tarty z dżemem
Little jam tarts to wegańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 87 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Dżem z bekonu i Whiskey, Dżem Wiśniowy, oraz Dżem Brzoskwiniowy Rabarbarowy.

Instrukcje

1
Rozwałkuj pastryon kruchy lekko posypaną mąką powierzchnię do grubości monety £1. Wytłoczyć kółka o wymiarach 20 x 5 cm za pomocą krajalnicy do ciast i line2 mini puszek do muffinek (lub wykonać w 2 partiach).Ukłucie widelcem i łyżką po 1 łyżeczce dżemu (użyliśmy moreli, czarnej kurrantyi truskawki). Wytłocz kształty z resztek ciasta, aby udekorować tarty, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 1 łyżka Masła, MiękkiegoPlus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
2
Piec w temperaturze 200C / 180C / gas 6 przez 12-15 min, aż ciasto będzie złote.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia3
Magazyn