Małe Tarty Grzybowe

Małe Tarty Grzybowe
Ten przepis służy 12. Jeśli 71 centów za porcję spada twój budżet, małe placki grzybowe mogą być wybitnym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Jeśli masz sól, ocet sherry, zwykłe grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Ze Szparagami I Pieczarkami, Tarta Z Pora I Pieczarkami, oraz Tarty z pieczarkami i parmezanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spłucz shiitake i zwykłe grzyby. Przyciąć i wyrzucić łodygi shiitake; grubo posiekać oba rodzaje grzybów (trzymać osobno). Na 10-calowej patelni na średnim ogniu rozpuść 1 łyżkę masła z 1 łyżką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj shiitakes i mieszać często aż zbrązowieje, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
3
Wlać do miski. Rozpuścić kolejną łyżkę masła z inną łyżką oliwy z oliwek na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
4
Dodaj zwykłe grzyby i mieszaj często na średnim ogniu, aż płyn odparuje, a grzyby są dobrze rumiane, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
5
Dodaj do miski. Lekko ostudzić, następnie drobno posiekać grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
W tej samej patelni, na średnim ogniu, stopić trzecią łyżkę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać cebulę i mieszać często, aż zacznie brązowieć, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
8
Dodać czosnek i mieszać, aż pachną, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
9
Wlać ocet i mieszać, aż płyn odparuje, 1 do 2 minut. Natkę pietruszki wymieszać z grzybami, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
10
Połączyć mąkę i 1/2 łyżeczki soli w misce robota kuchennego. Wir krótko wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Dodać 6 łyżek schłodzonego masła i wirować, aż powstanie gruba okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
12
Wlać 1/4 szklanki zimnej wody i wirować, aż ciasto się połączy. Ściśnij trochę w dłoni; jeśli nie trzyma się razem, dodaj kolejną łyżkę lub dwie wody i pulsuj, aby wymieszać. Wkleić ciasto w kulkę, następnie lekko spłaszczyć na dysk, owinąć w plastik i schłodzić do zimna, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
13
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Na Dobrze posypanej mąką powierzchni, za pomocą wałka do ciasta z mąką, rozwałkuj ciasto na owalną grubość od 1/4 do 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
15
Umyj połowę z ubitym jajkiem. Łyżkę łyżki masy grzybowej włożyć do jednej ręki, ścisnąć szczelnie i rozłożyć o cal od siebie po umytej jajkiem stronie ciasta. Złóż gołą połowę na kopcach i naciśnij między nimi, aby uszczelnić. Z 2-calowy foremka do ciastek, wyciąć tarty i przenieść do blachy do pieczenia. Zebrać pozostałe ciasto, ponownie zwinąć, wypełnić i wyciąć więcej tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Pliki CookiePliki Cookie
Kopce BarKopce Bar
CiastoCiasto
RolkaRolka
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
16
Piec do początku do brązowego, o 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
17
Tarty szczotkować z myciem jajkiem (wyrzucić wszelkie pozostałe) i kontynuować pieczenie, aż do głębokiego złotego koloru, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
18
Podawać na ciepło.
19
Parowanie wina: Wybierz Pinot Noir z ziemistymi nutami gliniastymi i grzybowymi, aby odzwierciedlić grzyby w tartach.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
GrzybyGrzyby
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn