Jeśli chcesz dodać więcej bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie przepisy do twojej kolekcji, małe Delikatesy tartlets może być przepis, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 518 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.02 za porcję. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jeśli masz pod ręką gotowe ciasto francuskie, suszoną pastę pomidorową, wybór dodatków, takich jak pomidory koktajlowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest dobre. Czarno-białe (Delikatesy! Delikatesy! Delikatesy!), tartaletki chlebowe, szybkie tartaletki chlebowe z serem ziemniaczanym, oraz Szaszłyki Delikatesowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Pokrój ciasto na proste kształty za pomocą noży do ciast lub ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
2
Umieść na blasze wyłożonej pergaminem do pieczenia i lekko zdobyć wokół każdego kształtu, aby pozostawić 1 cm granicy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Na środku każdego kształtu ciasta rozłóż trochę suszonej pasty pomidorowej do krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa Suszona
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
W razie potrzeby pokrój polewy na małe kawałki. Ułóż je na cieście pomidorowym. Przykryć i schłodzić do 3 godzin.
5
Piekarnik nagrzewany do 220C / wentylator 200C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Piec przez 10-15 minut, aż ciasto będzie złote.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Przełożyć na półmisek i obficie rozsypać posiekanymi świeżymi ziołami. Jedz, póki gorące.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje najlepsze propozycje do Tartlet. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.