Małe Partie Bezglutenowe Brownies
Małe partie bezglutenowe Brownies może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu. Mało kto lubi ten deser. Udaj się do sklepu i odebrać masło, vanillan ekstrakt, czekolada, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis z Cookie Madness ma 2 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Mała Partia Paleo Grain Free Brownies, Mała Partia Guinness Brownies, oraz Mała partia ciastek z mąki Paleo migdałowej z malinami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia wewnątrz 9×5 cala pieczenia patelni non-stick folii.Wymieszać razem mąkę ryżową, mąkę z tapioki i sól; zestaw aside.In rondel, roztopić masło na średnim ogniu. Gdy masło zacznie się topić i pokryje dno patelni, dodaj niesłodzoną czekoladę i zmniejsz temperaturę do minimum. Stale mieszaj, aż czekolada się rozpuści.
Dodaj 1/2 szklanki cukru do stopionej czekolady i mieszaj na małym ogniu przez około 40 sekund.
Wyjmij mieszaninę czekolady z ognia i pozostaw do ostygnięcia na około 5 minut. Wymieszać wanilią.Tymczasem za pomocą miksera elektrycznego (ręczny lub stać w porządku), ubić jajka przez pełne 2 minuty lub do spienienia i światła. Stopniowo dodawać pozostałe 1/2 szklanki cukru do jajek i kontynuować ubijanie przez kolejną minutę.Za pomocą gumowej szpatułki złóż niewielką ilość (około 1/3 szklanki) mieszaniny jajek do ciepłej mieszaniny czekolady, a następnie złóż rozjaśnioną czekoladę do miski z mieszaniną jajek. Wymieszać w mieszaninie mąki/soli z ryżu / tapioki, uważając, aby nie przesadzić.
Wlać na patelnię i piec przez 25-28 minut lub do góry jest ustawiony.
Niech ostygnie całkowicie.
Przełożyć do lodówki i schłodzić na kilka godzin lub przez noc. Podnieś z patelni i pokrój.