Max i Eli Sussman 's S' mores with Maple-Bourbon Marshmallows
Max i Eli Sussman 's S' mores z Klonowo-Bourbon Marshmallows może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. Ten przepis służy 9. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, cukier granulowany, żelatynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 317 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj S ' mores Moon placki z domowej roboty pianki, Pianki Bourbon-Vanilla, oraz Pianki Klonowo-Bekonowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia dolnej części 9-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia z pergaminem lub folią. Lekko posmarować sprayem do gotowania i obficie posypać cukrem pudrem.
Wlać 1/2 szklanki ciepłej wody do małej miseczki.
Posypać żelatynę i wymieszać do rozpuszczenia.
W rondlu na średnim ogniu, połączyć 1/4 szklanki bourbon, syrop klonowy, i cukier granulowany. Doprowadzić do wrzenia i gotować i gotować, często mieszając, aż mieszanina zarejestruje 240 stopni na termometrze cukierkowym lub głębokim smażeniu.
Wlać do miski miksera stojącego, jeśli go masz.
Dodaj rozpuszczoną żelatynę i pozostałe 3 łyżki bourbona. Używając uchwytu do wioseł, bij, aż powstaną sztywne szczyty, gdy podnosisz bijaki na 10 do 12 minut. Jeśli nie masz miksera stojącego, użyj miksera ręcznego, ale pamiętaj, aby wlać gorący syrop do żaroodpornej miski do mieszania i przygotuj się na małe zmęczenie ramienia, ponieważ czas bicia jest znaczny. Za pomocą gumowej szpatułki zeskrobać przygotowane naczynie i rozprowadzić równą warstwą na krawędziach patelni.
Odstawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej, około 4 godzin.
Wyjmij piankę z patelni i usuń podszewkę. Trim 3/4 cala od każdej krawędzi, a następnie pokroić na 9 kwadratów. Miskę cukru pudru przesiać w misce, dodać Pianki, i wrzucić do herbu.
Umieść czekoladę w żaroodpornej misce. W małym rondlu na średnim ogniu rozgrzej śmietanę, aż ledwo się zagotuje. W międzyczasie ułóż 9 połówek krakersów graham, od góry do dołu, na blasze do pieczenia i umieść na każdej z nich piankę.
Gorącą śmietanę polać czekoladą i ubijać do rozpuszczenia i wygładzenia.
Skropić niektóre z tej roztopionej mieszaniny czekolady nad każdym prawoślazu, zamknąć s ' mores z innym pół krakingu graham, i służyć.