Max i Eli Sussman 's S' mores with Maple-Bourbon Marshmallows

Max i Eli Sussman 's S' mores with Maple-Bourbon Marshmallows
Max i Eli Sussman 's S' mores z Klonowo-Bourbon Marshmallows może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. Ten przepis służy 9. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, cukier granulowany, żelatynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 317 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj S ' mores Moon placki z domowej roboty pianki, Pianki Bourbon-Vanilla, oraz Pianki Klonowo-Bekonowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia dolnej części 9-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia z pergaminem lub folią. Lekko posmarować sprayem do gotowania i obficie posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Wlać 1/2 szklanki ciepłej wody do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Posypać żelatynę i wymieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
4
W rondlu na średnim ogniu, połączyć 1/4 szklanki bourbon, syrop klonowy, i cukier granulowany. Doprowadzić do wrzenia i gotować i gotować, często mieszając, aż mieszanina zarejestruje 240 stopni na termometrze cukierkowym lub głębokim smażeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Wlać do miski miksera stojącego, jeśli go masz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodaj rozpuszczoną żelatynę i pozostałe 3 łyżki bourbona. Używając uchwytu do wioseł, bij, aż powstaną sztywne szczyty, gdy podnosisz bijaki na 10 do 12 minut. Jeśli nie masz miksera stojącego, użyj miksera ręcznego, ale pamiętaj, aby wlać gorący syrop do żaroodpornej miski do mieszania i przygotuj się na małe zmęczenie ramienia, ponieważ czas bicia jest znaczny. Za pomocą gumowej szpatułki zeskrobać przygotowane naczynie i rozprowadzić równą warstwą na krawędziach patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Odstawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej, około 4 godzin.
8
Wyjmij piankę z patelni i usuń podszewkę. Trim 3/4 cala od każdej krawędzi, a następnie pokroić na 9 kwadratów. Miskę cukru pudru przesiać w misce, dodać Pianki, i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Umieść czekoladę w żaroodpornej misce. W małym rondlu na średnim ogniu rozgrzej śmietanę, aż ledwo się zagotuje. W międzyczasie ułóż 9 połówek krakersów graham, od góry do dołu, na blasze do pieczenia i umieść na każdej z nich piankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
50 Miniaturowych Kubeczków Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie, Nieopakowanych50 Miniaturowych Kubeczków Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie, Nieopakowanych
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Gorącą śmietanę polać czekoladą i ubijać do rozpuszczenia i wygładzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
11
Skropić niektóre z tej roztopionej mieszaniny czekolady nad każdym prawoślazu, zamknąć s ' mores z innym pół krakingu graham, i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
50 Miniaturowych Kubeczków Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie, Nieopakowanych50 Miniaturowych Kubeczków Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie, Nieopakowanych
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje9
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn