Mattar Paneer-Indyjski groszek z serem Paneer to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 79g białka, 185g tłuszczu, oraz w sumie 2204 kalorii. Na 14,72 zł / porcja, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Jest to drogie przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mielony kminek, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Spróbuj Shahi Paneer-Indyjski twarożek w sosie pomidorowym-Paneer s, Mattar Tofu (zdrowa wersja Mattar Paneer!), oraz Palak Paneer (szpinak Indyjski i Paneer) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać 1-2 łyżki oleju roślinnego na dużej patelni i podsmażyć Paneer partiami (w razie potrzeby dodać więcej oleju), aż lekko zbrązowieje i odcedzić na papierze toweling.In duża patelnia, podgrzać 3 łyżki oleju lub ghee i gotować cebulę, imbir i czosnek, aż cebula będzie miękka, o 3-5 protokół.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.