Matt ' s Chicken Adobo

Matt ' s Chicken Adobo może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swój repertuar dań głównych. Ten przepis służy 5. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 709 kalorii, 60g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 81 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sos sojowy, czosnek, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klasyczny kurczak Adobo z książki kucharskiej Adobo Road, Matt ' s Chicken-Fried Steak, oraz Tort karmelowy Matta i Teda Lee dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczaka doprawić czarnym pieprzem.
Rozgrzać olej roślinny w dużym garnku na średnim ogniu; gotować i mieszać czosnek w gorącym oleju, aż będzie pachnący. Podsmaż kurczaka na złoty kolor, około 3 minut na stronę. Wymieszać ocet, pieprz i liście laurowe do garnka i doprowadzić do wrzenia.
Wlać wodę i sos sojowy do mieszanki i zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i dusić, aż kurczak będzie miękki i nie różowy w środku, o 45 protokół. Wymieszać więcej wody, jeśli sos jest zbyt słony.