Matambre (Nadziewana Wołowina Po Argentyńsku)

Matambre (Nadziewana Wołowina Po Argentyńsku)
Matambre (nadziewana wołowina w stylu argentyńskim) jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 29g białka, oraz 13g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 109 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, bulion wołowy, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Matambre: Argentyński Stek Nadziewany, Argentyński Stek Z Grilla Z Rozmarynem, oraz Argentyński mostek z Chimichurri z " Joy of Kosher dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Stek motylkowy i otwórz go jak książkę, a potem rozwal mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2
Umieścić mięso w plastikowym pojemniku i dodać oliwę z oliwek, ząbki czosnku, sok z limonki, ocet, sól i pieprz. Mięso przykryć i marynować przez co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3
Ułóż stek na powierzchni roboczej, wierzch z liśćmi szpinaku, umieść paski czerwonej papryki, marchew i ugotowane jajka na środku mięsa.Gwiazda toczenia mieszaniny mięsa do zamknięcia jaj i warzyw całkowicie. Krawat ze sznurkiem kuchennym do trzymania rolki together.In patelnię z sosem, rozgrzać oliwę z oliwek i dodać zrolowany stek i brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Stek Z FlankiStek Z Flanki
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Przełożyć do naczynia do pieczenia, następnie dodać bulion wołowy, tymianek, czosnek, cebulę i liść laurowy i piec w temperaturze 177° przez około 1 godzinę i 15 minut lub do czasu ugotowania mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Pozostawić mięso na 15 do 20 minut przed wyjęciem Sznurka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
6
Usunąć sznurki i pokroić w plasterki, podawać na gorąco lub na zimno.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn