Matambre (Nadziewana Wołowina Po Argentyńsku)

Matambre (Nadziewana Wołowina Po Argentyńsku)
Matambre (nadziewana wołowina w stylu argentyńskim) jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 29g białka, oraz 13g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 109 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, bulion wołowy, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Matambre: Argentyński Stek Nadziewany, Argentyński Stek Z Grilla Z Rozmarynem, oraz Argentyński mostek z Chimichurri z " Joy of Kosher dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Stek motylkowy i otwórz go jak książkę, a potem rozwal mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Umieścić mięso w plastikowym pojemniku i dodać oliwę z oliwek, ząbki czosnku, sok z limonki, ocet, sól i pieprz. Mięso przykryć i marynować przez co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Ułóż stek na powierzchni roboczej, wierzch z liśćmi szpinaku, umieść paski czerwonej papryki, marchew i ugotowane jajka na środku mięsa.Gwiazda toczenia mieszaniny mięsa do zamknięcia jaj i warzyw całkowicie. Krawat ze sznurkiem kuchennym do trzymania rolki together.In patelnię z sosem, rozgrzać oliwę z oliwek i dodać zrolowany stek i brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Stek Z FlankiStek Z Flanki
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Przełożyć do naczynia do pieczenia, następnie dodać bulion wołowy, tymianek, czosnek, cebulę i liść laurowy i piec w temperaturze 177° przez około 1 godzinę i 15 minut lub do czasu ugotowania mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
5
Pozostawić mięso na 15 do 20 minut przed wyjęciem Sznurka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Usunąć sznurki i pokroić w plasterki, podawać na gorąco lub na zimno.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn