Masło śliwkowo-jabłkowe z agawą

Masło śliwkowo-jabłkowe z agawą
Masło śliwkowo-jabłkowe z agawą może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przypraw. Ten przepis służy 40 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 43 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz nektar z agawy, sok jabłkowy, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Masło Śliwkowo-Jabłkowe, Cheddar Scallion Scones with Jalapeno Agave Butter, oraz Ciasto Wiśniowo-Jagodowe Z Nektarem Z Agawy.

Instrukcje

1
Połącz śliwki, jabłka i sok jabłkowy w dużym garnku na średnim ogniu. Przykryć garnek i dusić do miękkości, o 15 protokół. Zacieru owoców z masher ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Wymieszaj nektar z agawy, cynamon, goździki, gałkę muszkatołową i imbir w puree. Dusić, często mieszając, aż mieszanina zgęstnieje, 30 do 50 minut. Całkowicie schłodzić, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
0,5 łyżeczki Soli0,5 łyżeczki Soli
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
3
Wlać masło jabłkowe do słoików i przykryć pokrywką; przechowywać w lodówce do 3 tygodni lub zamrażać do 6 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje40
Ocena Zdrowia1
Magazyn