Masło z kolendry i limonki
Kolendra i masło limonkowe może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 4 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 1G białka, oraz 46 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, sok z limonki, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Spróbuj Cilantro Lime Butter, Masło Kolendrowo-Limonkowe, oraz Kukurydza na kolbie z masłem Kolendrowo-limonkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, masło śmietankowe.
Wymieszać w kolendrze, sok z limonki i płatki czerwonej papryki. Doprawić solą do smaku. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę.