Masło Szczypiorkowe

Masło Szczypiorkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj masła Szczypiorkowego. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 163 kalorie, 0g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szczypiorku, sok z cytryny, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Masło Parmezan I Szczypiorek, Rzodkiewka z masłem szczypiorkowym, oraz Kukurydza grillowana z masłem szczypiorkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Postępuj zgodnie z instrukcjami dotyczącymi robienia masła z czerwonej papryki, przetwarzania połączonych składników przez 45 sekund do 1 minuty, skrobania po bokach miski w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Uformować masło w kłody.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn