Masło Pomarańczowo-Mango

Masło Pomarańczowo-Mango
Masło pomarańczowo-Mango może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 470 kalorii, 1G białka, oraz 46 g tłuszczu. Mieszanka masła, chutney z mango, mieszanka pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Spróbuj Budyń Z Mango I Kwiatem Pomarańczy, Herbatniki Polenta Pomarańczowa, Babeczki Paleo Mango z masłem Mango, oraz Krewetki z masłem pomarańczowym i sałatką z kopru włoskiego i pomarańczy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj chutney, skórkę pomarańczową i pieprz na zmiękczone masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Magazyn