Masło Pistacjowo-Awokado
Masło pistacjowo-awokado jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 354 kalorie, 3G białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka majonezu, pistacji, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Paszteciki krabowe z masłem pistacjowo-awokado, Sałatka z awokado z ogórkiem i pistacjami, oraz Surowe Migdały Pistacje Awokado Lody.
Instrukcje
Gotować pistacje na maśle na średniej patelni, stale mieszając, aż lekko rumiane.
Zdjąć z patelni i ostudzić.
Rozgnieść awokado w średniej misce. Wymieszać z sokiem z cytryny.
Dodaj tosty orzechy, majonez i pieprz.