Masło Piernikowe

Masło Piernikowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj masła piernikowego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 382 kalorie, 1G białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, miód, zmielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Piernikowe Masło Orzechowe, Piernikowe Masło Ciasteczkowe, oraz Piernikowe bułeczki z masłem cytrynowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż orzechy pekan na patelni i piec 6 do 7 minut lub do tosty. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
3
Pekan przetwarzać w robocie kuchennym, aż grubo zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Dodać masło i kolejne 4 składniki; pulsować aż do wymieszania. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
5
Wyjąć z lodówki około 30 minut przed podaniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W6 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn