Masło Orzechowe Żurawinowe Go-Batony

Masło Orzechowe Żurawinowe Go-Batony
Masło orzechowe żurawinowe go-bary mogą być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 39 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Mieszanka otrębów owsianych, żurawiny, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Żurawinowo-Czekoladowe Batony Z Masłem Orzechowym, Batoniki z masłem orzechowym, żurawiną i czekoladą, oraz Batoniki z masłem orzechowym Reese ' s.

Instrukcje

1
Linia a 9 na 13. patelnia z folią, pozostawiając zwis na 9-in. boki i płaszcz sprayem z oleju do gotowania. W dużej misce, mieszać razem owies, otręby owsiane, nasiona lnu, mąka, proszek do pieczenia, sól, orzeszki ziemne, żurawina, i figi, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
żurawinażurawina
Siemię LnianeSiemię Lniane
Otręby OwsianeOtręby Owsiane
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
FigiFigi
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
2
W misce miksera stojaka, ubić razem masło orzechowe, mleko, jajko, miód, Skórka z cytryny i sok z cytryny, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
MiódMiód
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny masła orzechowego i ubić do całkowitego wymieszania. Zeskrobać ciasto na patelnię i, mokrymi palcami lub gumową szpatułką, poklepać, aby wypełnić patelnię całkowicie i równomiernie (ciasto jest lepkie, więc może trzeba umyć ręce kilka razy). Schłodzić ciasto do jędrności, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
4
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Odwrócić patelnię na powierzchnię roboczą, zdjąć patelnię i odkleić plastik. Za pomocą skrobaka lub noża wyciąć prosto w dół wzdłuż przez środek, a następnie w poprzek, aby wykonać 16 prętów, każdy 1 1/2 cala. szeroko.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
NóżNóż
PatelniaPatelnia
6
Umieść bary około 1 w. na blasze wyłożonej pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec bary, aż lekko rumiane i nieco twarde w dotyku, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Przechowywać szczelnie do 2 tygodni lub zamrażać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia10
Magazyn