Masło Orzechowe-Spirale Bananowe
Masło orzechowe-spirale bananowe to Wegetariańskie przystawka. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 10g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka bananów, kiełków pszenicy z miodem, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Baked Peanut Butter Banana Donuts with Chocolate Peanut Butter Glaze (Gluten Free + Vegan), Zdrowsze Lody (Pełnoziarniste Ciasteczka Z Masłem Orzechowym + Lody Bananan Z Masłem Orzechowym), oraz Babeczki bananowe z masłem orzechowym z bitą czekoladą Ganache z masłem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć masło orzechowe i jogurt, mieszając, aż będzie gładka.
Skropić sokiem banany; wrzucić delikatnie do płaszcza.
Rozłóż około 3 łyżki mieszanki masła orzechowego na każdej tortilli, pozostawiając 1/2-cala granicy. Ułóż około 1/3 szklanki plastrów banana w pojedynczej warstwie na mieszaninie masła orzechowego.
Połączyć kiełki pszenicy i cynamon; posypać równomiernie plasterki banana.
Zwijamy się. Pokrój każdą rolkę na 6 sztuk.