Masło orzechowe i czekoladowy tort truflowy
Masło orzechowe i czekoladowy tort truflowy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 15g białka, oraz 39g tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać kremowe masło orzechowe, masło orzechowe krem, półsłodka czekolada, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowo-Orzechowe Z Masłem Truflowym, Czekoladowe Ciasto Truflowe Z Masłem Orzechowym, oraz Tort Czekoladowy Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
Czekoladę i masło rozpuścić w dużym ciężkim rondlu na średnim ogniu, często mieszając.
Wyjąć z ognia i wymieszać z masłem orzechowym.
Lekko ostudzić. Stopniowo dodawać mieszaninę czekolady do jaj, pokonując ze średnią prędkością miksera elektrycznego 10 minut.
Złóż mąkę na ciasto. Łyżka ciasto do smarowane i mąki 9 " springform patelni.
Piec w temperaturze 400 przez 12 minut na lepki deser lub 15 minut na twardszy deser. (Tak czy inaczej, ciasto nie będzie twarde w środku po wyjęciu z piekarnika.)
Niech ostygnie całkowicie. Przykryć i dokładnie schłodzić.
Usuń boki springform pan. Łyżka ciepłego masła orzechowego na każdym talerzu deserowym. Na wierzchu każdy kawałek torte.
Dekorować, w razie potrzeby.