Masło Orzechowe-Granola Gorp

Masło Orzechowe-Granola Gorp
Peanut Butter-Granola Gorp może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 423 kalorie, 9g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz kremowe masło orzechowe, złote rodzynki, małe precle i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 54%. Podobne przepisy to Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola, Chunky Monkey Granola (Banana Chocolate Peanut Butter Granola), oraz Granola Z Masłem Orzechowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć masło orzechowe i syrop w małej misce mikrofalowej bezpieczne. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej 30 sekund lub do gorąca; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść granolę i precle w dużej misce; wlać mieszaninę masła orzechowego na mieszaninę granoli, mieszając do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
PreclePrecle
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozprowadzić mieszaninę w jednej warstwie na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w temperaturze 300 przez 25 minut, mieszając dwa razy. Wymieszać rodzynki i żurawinę; odstawić patelnię do piekarnika. Wyłączyć piekarnik; schłodzić mieszaninę w zamkniętym piekarniku 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
RodzynkiRodzynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Wyjąć z piekarnika; całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn