Masło Orzechowe-Czekoladowe Ciasteczka Z Bekonem
Ten przepis służy 12 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. 115 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka proszku ancho chile, bekonu, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Elvis Cookies:" Peanut Butter " Banana Bacon Chocolate Chip Cookies, Potrójnie Nadziewane Ciasteczka Czekoladowe M&M, Ciasteczka Toffi I Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, oraz Peanut Butter Chocolate Chip and Bacon Blondies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Mąkę połączyć, soda oczyszczona, proszek do pieczenia, cynamon, chile proszku i soli w dużej misce.
Gotować boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 4 do 6 protokół na stronę.
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem; odstawić 2 łyżki kapieli i odstawić do ostygnięcia. Pokruszyć boczek, odrzucając wszelkie kawałki do żucia.
Beat masło i reserved boczek kapie w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż gładka, o 1 minutę. Beat w masło orzechowe aż połączone, o 1 minutę. Beat w granulowanym i jasnobrązowym cukrze, aż kremowy, o 4 protokół, następnie dodać jajko i wanilię i ubić, aż lekkie i puszyste, o 2 Więcej minut.
Zmniejsz prędkość miksera do niskiej; dodaj mieszaninę mąki w 2 dodatkach, skrobanie w dół miski w razie potrzeby, aż po prostu połączone. Wymieszać w orzeszki ziemne i wszystko, ale 2 łyżki stołowe każdy z chipsów czekoladowych i boczku.
Uformuj ciasto na 12 kulek i ułóż 2 cale od siebie na przygotowanych blachach do pieczenia. Spłaszczyć palcami (ciasteczka nie rozprzestrzeniają się w piekarniku); nacisnąć zarezerwowany boczek i chipsy czekoladowe na wierzchu.
Piec na złoty kolor, 12 do 14 minut.
Niech ciasteczka ostygną 2 minut na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do stojaka do całkowitego ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni.