Masło Orzechowe-Czekoladowe Bułeczki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać masło orzechowe-czekoladowe bułeczki spróbować. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka proszku do pieczenia, masło, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Peanut Butter Chocolate Chip Scones with Peanut Butter Glaze, Bułeczki czekoladowe z polewą z masła orzechowego, oraz Płatki Owsiane Masło Orzechowe Czekoladowe Bułeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 3 składniki połączyć w dużej misce; pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Masło orzechowe połączyć z 3 składnikami mieszając trzepaczką.
Dodaj do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotnego. Wymieszać z czekoladą. Zagnieść ciasto 4 razy w misce.
Pat ciasto w 7-calowe koło na blasze pokrytej sprayem do pieczenia.
Ciasto pokroić na 12 klinów, pokroić w ciasto, ale nie przez ciasto (nie oddzielać klinów). Lekko pokryć sprayem do gotowania.
Piec w 425 przez 14 minut lub do lekko rumiane.