Masło Orzechowe Crunch Jabłka
Masło orzechowe Crunch jabłka może być tylko przyprawa szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.9 za porcję. Jedna porcja zawiera 1012 kalorii, 15g białka, oraz 40 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jeśli masz indywidualnie zapakowane karmelki, drewniane patyczki, mleczną czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 37%. Podobne przepisy to Masło Orzechowe Crunch Jabłka, Peanut Butter Cup Crunch Brownies, oraz Masło Orzechowe Popcorn Crunch.
Instrukcje
Włóż drewniane patyczki 3/4 drogi do końca łodygi każdego jabłka.
Jabłka ułożyć na blasze pokrytej lekko nasmarowaną folią aluminiową.
Połącz karmelki i wodę w rondlu na małym ogniu. Gotować, często mieszając, aż karmel topi się i będzie gładki. Wymieszać wanilią. Zanurz każde jabłko w karmelu i delikatnie Uruchom jabłka wokół wewnątrz rondla, aby zeskrobać część karmelu. Nadmiar karmelu zeskrobać z dna jabłek z boku rondla.
Rozłóż posiekane ciasteczka na talerzu obiadowym.
Jabłka karmelowe zwijamy w Ciasteczka i układamy na folii aluminiowej.
Umieść mleczną czekoladę i białą czekoladę w oddzielnych miseczkach bezpiecznych dla mikrofal.
Podgrzać w kuchence mikrofalowej w odstępach 30 sekund, mieszając między nimi, aż stopią się i będą gładkie.
Polać jabłkami czekoladę mleczną, następnie polać białą czekoladą. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.