Masło musztardowe, live jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 3 porcjami. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 297 kalorii, 3G białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól koszerną, nasiona sezamu, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tajny składnik (musztarda Dijon): Filet Mignon z masłem musztardowym, Żywa zupa gorąco-kwaśna, oraz Live " Bułeczki Cynamonowe.
Instrukcje
1
W blenderze przetwarzaj krem, aż zmieni się w miękkie masło. Nadmiar płynu można wylać z maślanki (którą można użyć do czegoś innego), a następnie rozgnieść odsączone masło widelcem lub masą ziemniaczaną. Lub zobaczyć sposób miksera wyraźnie Ilustrowane, krok po kroku, w linku do mojego komentarza poniżej z " gotowanie dla inżynierów."
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Dodać musztardę, nasiona gorczycy, wszelkie inne przyprawy może chcesz dla odmiany, i sezam do masła. Włącz jak najwięcej płynu, jak można przez ubijanie go. Chill przez godzinę przed kontynuowaniem, jeśli jest to problem dla ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania Mięsa
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Wymieszaj miksturę "ubraną" lub "rozebraną" z masłem. Inną alternatywą jest przetwarzanie ich razem w blenderze, jeśli chcesz więcej ostatecznego pureed vs rustykalnym stylu. Czasami robię kombinację tych dwóch.