Masło Musztardowe Jalapeño-Pecan

Masło Musztardowe Jalapeño-Pecan
Jalapeño-Pecan musztarda masło może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz Jalapeno, musztardę kreolską, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Kapusta na gorąco w maśle musztardowo-orzechowym, Tajny składnik (musztarda Dijon): Filet Mignon z masłem musztardowym, oraz Jalapeño-Musztardowy Sos Zanurzeniowy.

Instrukcje

1
Wymieszać zmiękczone masło, pekan, cebula, musztarda, pieprz jalapeo, i czosnek w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
PieprzPieprz
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozłóż na gorących herbatnikach wypełnionych szynką lub na grillowanej kanapce ze stekiem, wrzuć do pieczonych w piecu młodych ziemniaków lub wymieszaj z gorącą ugotowaną kaszą z kamienia. Przechowywać pod przykryciem, w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy ZiemniakNowy Ziemniak
Stek Z FlankiStek Z Flanki
HerbatnikiHerbatniki
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
KaszaKasza
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn